sobota 10. prosince 2016

Návštěva ukázkového páru ze Slovenska v Praze

Jistě už víte že naše sesterská slolečnost PCA Slovakia provozovaná slovenskou pobočkou organizace +BATRADIS provedla pokus s projektem +Robinhelp  kde se jim podařil husarský kousek. Výsledkem je  pár kde kje muž nižší nežý žena, klonkrétně Peter Midlár a Alena Kocúrová. Tento pár přijel na naše pozvání z Bratislavy, kde bydlí na sídlišti Petrželka.

Peter Midlár je ve stejné situaci v jaké je +Robin Hronek  ale rozdíl je v tom že místo nemohoucí matky má nemohoucího otce. Nebýt nás, ležel by Petrův otec Štefan Midlár  v nedmocnici na LDN kde by se nudili když mu 78 let. Mohlo by to být velkým přínosem prpo Robina Hronka protože hodně věcí jej napadlo i před touto návštěvou a nyní se to mohlo potvrdit. O co se konkrétně jedná se právě teď podíváme a přidáme zkušenost Robina Hronka:

Velkým přínosem pro Petera Midlára byla Alena Kocůrová, ke které mu naši slovenští kolegové pomohli, když zjistili že v kjeho evidenci žen, které by chtěly pracovat jako ošetřovaterlky u společnosti PCASlovakia a zvládly test branné zdatnosti tím že se každé z nich podařilo nosit P. Midlára na zádech, také jistá Alena Kocúrová. Tas to zvládla nejlépe a trochu  Petra znala protože ho občas potkala v samoobsluze na nákupu. Nyní je jeho družkou což jsme oslavili koncertem Marie Smaulové a nyná je máme tady.

Peter s Alenou přijeli v pátek, a byli ubytováni v Čestlixích kde má naše organizace známá jako +BATRADIS jeden ze svých speciálních barů a restaurací. Tento je vedený Julií Vozábovou a kromě restaurace a diskotéky přibyl malý hotel který je součástí objektu. Po ubytovíní následovala prohlídka Prahy a návštěva ředitelsatví +PCA Praha na Černém mostě poblíž stanice Metra B Rajaká zahrada. Večer byla sůlavnostní večeře a v sobotu návštěva ředitelství projektu +Robinhelp v bytě Marie Smaulové na sídlišti Jinonice což je v Radlicích. Odpoledne návštěva u Robina Hronka.

Zítra má proběhnout ještě návštěva  ředitelství marketingu které je z čísti vývojářským pracovištěm na sídlišti Barrandov ale návštěvu u Magdy R. a tím pádem ředitelství vývojářského a IT oddělení projektu +Robinhelp  bohužel nestihneme. Naši přátelé se vrací domů-.

--------------------------------------------------------------------------------------

Rád jsem poznal svého bratislavského kolegu a jeho družku. Není to žádná bůh ví jaká nabušená kobyla nebo dokonce slonice, ale vysoká je hodně. co se týká záležitostí ohledně budování nové společnosti poskytující domácí péči zdravitně postiženým je určitá kvalifikace na místě. Co se týká testu branné zdatnosti, i na malém prostoru mne Alena Kocúrová vzala na koně nejen na záda, ale i na ramena, což by bylo lepší zkoušet někde venku protože je na Prosinec hezké počasí ale nestalo se tak. Bohužel jsem to nesměl nijjak zdokumentovat protože by tpo byla aspoň pro Slováky výborná reklama protože mi Alena Kocúrová připadá atraktivní.

Bavili jsme se i o mojí situaci a shodli jsme se na tom že je potřeba do návratu mojí matky z nemocnice opatřit alespoň toaletní křeslo kterému se jinak říká Gramofon. Horší to ale bude s ošetřovatelkou schopnou s mojí matkou manipulovat. Tady vidíte k čemu je test branné zdatnosti nošením někoho na zádech. Stejně jako u Petrova otce tak u mojí matky nelze na příklad u transportu pacienta na větší vzdálenost v peostoru klterý není bezbariérový použít nošení na zádech a dělat koně na ramena se také nedoporiučuje není-li dost vysoký strop.  Dalo by to práci i dívkám stojícím za společností +PCA Praha a v organizaci +BATRADIS  kdyby nemusely dodržovat zákon o kauzalitě a nějaká by se mnou pero mojí máímu kjela abych jí vyzvednul. Pro zajímavost se tím bavím jak by to vypadalo kldyby mi mámu na Vánoce vydali a já tam mohl jet s někým z Albedoru:

Pokud by měla čas Marie Smaulová tak by to bylo asi tak že v té nemocnici si půjčíme vozík. Ze schodů k autu by to bylo trochu o strach protože když by si Marie Smaulová mojí mámu hodila přes rameno málem by spadla ze schodů. Doma při vynášení do jejího bytu by to bylo podobné. S přestávkami všechny překážky pryč otevřít dveře a rychle někam uhnout. Podobné by to bylo s Marcelou Lenorovou kzerá by se do toho asi  nepouštěla a kdyby to tímto způsobem zkoušela tak by se  pod mojí matkou složila. Kamarádky vysoké do 180 cm rovnou vynecháme proto by to s Marcelou špatněš dopadlo. S Rebekou Davisovou by to dopadlo jako s Mari Snaulovou akorát že při snášení ze schodů k autu by se pod mojí matkou Rebeka  nebezpečně zakymácela a při vynášení do bytu by bylo padání dopředu pomalejší. Pro jistotu všechno pryč otevřít dveřče a uhnout.

Naprostá pohoda by to byla s Newt Amidlou Skywalkerovou Simonou Buxovou a těmi nejurostlejšími děvčaty na které jsem si vzpomněl a se kterými jsem si to představoval. I nějaké ty menší by to zvládly. Podobná Marii Smaulové je její teta Rose Atkinson která je jen o 2 cm vyšší než Marie ale je kypřejší a oplácanější, zvládla by to dobře i když je jí už asi 53 let Pči snášení do auta by se asi pod vahou mojí matky hizené přes rameno párkrát zhoupla a vynesení do mámina bytu by bylo s přestávkami ale z těch houpanců by měla legraci a z toho jak by se máma bála což by se projevovalo tím že by se tomu Rose Atkinson velmi hlasitě zasmála.

Věděl bych i o českých ženách které by to mohly dokázat a osobně i nějaké znám. Jde jen o to aby se  dostaly ke stránkám PCA Praha byly na Facebooku a ozvaly se. Nějaká taková by pak také byla mojí družkou jak je tomu u té návštěvy co byla u mne. Gryamofom sehnat půjde tak něwjakoju tu ženskou která by u mámy eventuálně bydlkela v zadním pokoji. Protože mámě nefunguje bojler takže nemá teplou vodu daná žena by se koupala u mne.Bydlení by bylo zadarmo jen za  pomoc o ůpéči o matku a o mne jako o druha.

Oni to tak ta Alena s tím Petrem dělají. Žijí s jeho tátou v jednom bytě a když musí Alena do práce zastoupí jí někdo z evidence kterou má Peter Midlár v počítači.  Dohodl jsem se s ní aby kdyžtak napsala otevřený dopis pro české ženy a vysvětlila ako to robí.

Žádné komentáře:

Okomentovat