úterý 10. ledna 2017

Jak je možné, že v zahraničí lze pořádat velké akce, které jsou nákladné?

Náš spolupracovník +Robin Hronek  se zajímá o to, jak je možné, že všichni naši koleghové v zahraničí mají mna pořáídání velkých akcí, což nejsou jen soutěžní výběrové akce pokusů o projekt +Robinhelp , ale i jiné akce organizace +BATRADIS , kde je nejvíce koncertů Robina Hronka a ostatních. Jak je to možné? Pokud se pobočky organizace +BATRADIS nacházejí na okraji měast, nebo na venkově či v panenské přírodě, mají okolo sebe na povrchu, ale hlavně pod povrchem země hodně místa na budování prostor pro tovární haly, takže si hodně věcí vyrábí +BATRADIS  sám i pro nás. Všechny pobočky vzájemně spolupracují.

Podmínkou ale je, aby byly vidět nějaké výsledky prácre. To platí hlavněš pro výrobu techniky pro Allied Social Services, která se dává za odměnu zájemkyním o spolupráci a zároveň jako pracovní nástroje. U společnosti +PCA Praha je tu problém v tom, že není vidět zádný vásledek práce, takže se do Prahy zatím buďto hotová technika, nebo její komponwenty zatím nedováží. Valnou většinu klíčových komponent vyrábějí našio čínští kolegové v továrnách , ve kterých probíhá výrobva počítačů, telefonů, notebooků a počítačových koomponent známých značek jako je Gygabite, Lenovo, Acer, LG a Asus. I jiní výrobci si v čínském Tien-šenu nechávají vyrábět elektroniku včetně nás. Aby nikde nic nechybšělo, má konkrétně čínský +BATRADIS  své spolupracovníky i v tobárnách na součástky a po celém světě i v různých společnostech, které se zabývají těžbou barevných kovů.

Je to spousta práce navíc, kterou ti lidé nedšlají proto, aby si více vydělali, ale aby nám pomohli. Chtějí mít ale jistotu, že tyto přezčasy nedělají zbytečně. Znamená to, že takové věci, jako je +Robinhelp  opravdu fungují, což se projevuje tím, že když v dané zemi toto funguje, přiojde z daného místa objednávka na nějaké to vybavení, nebo komponenty, které jsou na základsě té objednávky vyrobeny a dopraveny. O to se +BATRADIS stará a v daném místě jeho technici na přání místní pobočky Allied Social Services, se daná věc zprovozní, sestaví, nebo prostě poskytne.

V Praze to používají akorát noví kolegové a pro potřeby společnosti +PCA Praha se mimo nás z toho, co máme na skladě třeba pro družku Robina Hronka zatím asi nepoužije. Proto naši kolegové mají všude lepší finanmční podmínky, že je drahá elektronika nic nestojí. Aby nám mohli pomáhat, netýká se to již jen počítačů, telefonů a domácí AV techniky.  Na své Mezinárodní konferenci v rloce 2016 vystavovaly pobočky organizace +BATRADIS , vybavené možností vyrábět elektroniku, také pračky, myčky, lednice a kuchyňské vybavení. Nejsme si tím jisti, ale nechyběly ani vysavače včetně chytrých.

Co se týká České republiky\, něco se dováží na Moravu a jelikož jsme úspěšní na Slovensku, tak tam se to také dováží. Jak to vypadá oproti prodejní distribuci? Rozdíl je ve vzhledu balení. Prodejní balewní již samo o sobě hezky vypadá, aby působilo lákavě. Krabička, nebo krabice má obvyklwe barevný potisk a uvnitř bývají navíc reklamní nálepky a tak. Distribuční balení pro nás je jewn v hnědých krabicích s poipisem toho, co je uvnitř,

Jinak jsou všichni pčáteli a táhnou za jeden provaz. To také napomáhá lépe organizovat nákladné akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat