středa 12. srpna 2020

Další Jihočeský pokus

Zítra odjíždí naše ředitelka opět na služební cestu. V Českých Budějovicích jsme objevili dalšího kolegu Robina hronka ve smyslu zdravotního postižení,  oblibě ve vzrostlých ženách. Také záliba nechat se od nich nosit na zádech je stejná jako u Robina Hronka. Ačkoli jsme se ještě na našem webu ne publikovali, Někteří lidé se nám ozývají s tím, že mají ve své blízkosti člověka, který obtěžuje tím že se chce nechat od  ostatních nechat nosit na zádech,  a to zejména od žen.  Na základě těchto informací a předchozích úspěchů i na území České republiky jsme se rozhodli to opět zkusit a budeme pokračovat hned na dvou místech v Jižních Čechách.  První místem budou České Budějovice a druhým Jindřichův Hradec. 

Nejprve hodláme začít s Českých Budějovicích, kde máme jednoho takového kolegu Robina Hronka. Tím je jistý Jaroslav Hlaváč,  47 let, 172 cm, Který stejně jako Robin Hronek, špatně komunikuje s okolím,  také špatně vidí A navíc má vadu řeči která se projevuje koktáním.  Postarat se o sebe dokáže a často jej navštěvují rodiče, nebo on je. Služební cesta je v plánu na tento víkend, během kterého naše Ředitelka se svojí zástupkyní prozkoumají jeho situaci.  Během nadcházejícího týdne by došlo k budování nové pobočky v Českých Budějovicích. 

Akce je naplánovaná podobným způsobem jak tomu bylo v případě Jihlavy a jiných míst v České republice,   kde se nám to povedlo.  To znamená, že do Českých Budějovic jede naše ředitelka Pamela Jannis a její kolegyně Diana Waters. Jennifer Roberts zůstává doma,  aby pohlídala byt a zajistila,  aby mohlo dojít k napsání tohoto článku.  na jeho publikaci  se podílí Robin Hronek, který je mimo jiné též správcem tohoto blogu. 
 Vedení naší pobočky v Praze právě vyrazil do Českých Budějovic.  Jak jsme vás již informovali,  Máme tam dalšího kolegu Robina Hronka, kterého jsme  vám již také představili. Uvidíme, jestli budeme mít takové štěstí jak tomu bylo minule a také předminule.  Program seznámení s naším novým kolegou by měl probíhat stejně jako v Jihlavě, nebo v Ústí nad Labem, případně na Moravě.  Znamená to, že dnes po příjezdu bude seznamovací pohovor, na sobotu je naplánován sexuální průzkum a v neděli před odjezdem zjišťování toho co všechno bude potřeba udělat ke zřízení nové pobočky.  Přejeme našim děvčatům hodně štěstí a úspěchů v práci. 

Co se týká počasí, mělo by se naším kolegyním dobře pracovat. Platí to pro celý týden, během kterého by se měla pobočka budovat.  Tropické teploty by dle předpovědi počasí měli skončit a dosahovat maximálně 27 stupňů Celsia. Kromě našeho vedení to tak bude pohodlné pro pracovníky organizace BATRADIS, která nám zajistí řemeslníky a další technické pracovníky,  podílející se na bidování pobočky. Hodláme totiž postupovat stejným způsobem,  jakým jsme postupovali při budování pobočky v Ústí nad Labem a předtím například v Jihlavě.  Ačkoli k tomu zatím v Českých Budějovicích nedošlo,  Rádi bychom předem poděkovali našim švédským kolegům z pobočky organizace BATRADIS ve Švédsku  za poskytnutí zejména nábytku.  Zejména tím myslíme nábytek,  který je vyroben z pořádného dřeva na rozdíl od nábytku prodávaného v obchodech IKEA, který je vyráběn z dřevotřísky.  To se týká zejména dřevěného nábytku. Jezech umožněno jednodušší stěhování v případě, je to nutné.  nábytek z tvrdého dřeva je možné částečně rozebrat a znovu smontovat.  U nábytku z dřevotřísky není možné, protože šroubky nedrží ve dřevě neboť dřevotříska se drolí. To platí pro psací stůl, skříně a další dřevěný nábytek. Neplatí to pro kancelářskou židli, protože ta je vyrobena z různých materiálů. To vše se bude objednávat asi v neděli odpoledne, aby se to již Během pondělka mohlo začít přivážet. 

 v pátek naše delegace dorazila do Českých Budějovic.  Děvčata ,která tvoří tuto delegaci vyhledala budoucího kolegu Robina Hronka a stačilo se s ním seznámit.  výše uvedené informace v tomto článku se potvrdily. Jaroslav Hlaváč opravdu komunikuje těžkopádně.  Vedle koktání chvíli trvá,  než odpoví na otázku, na kterou se ho ptáte. Také obliba z vysokých ženách se zde potvrdila.   Diana se Jaroslavu Hlaváčovi opravdu velice líbila, což jeho komunikační schopnosti ještě zhoršilo. O ubytování se postarali jeho rodiče ,protože on sám má pouze malou garsonku podobně asi jako Robin Hronek. S tím pádem začne sobotní sexuální průzkum právě Diana.  Po ní bude následovat Pamela, což je naše ředitelka.  Ten bude potřeba k případnému pokusu o projekt Robinhelp, kterým bychom Jaroslavu Hlaváčovi zkusili najít partnerku. 

Některé skutečnosti intimního charakteru se již potvrdily během pátečního pohovoru který se týká budoucí práce pracovníka osobního oddělení na pobočce společnosti PCA Praha, kterou v Českých Budějovicích zakládáme. Při zkouškách práce pracovníka osobního oddělení,  byl náš nový budoucí kolega požádán o předvedení toho,  jakým způsobem pracuje a jak se ptá děvčat jestli by ho nezkusila nosit na zádech,  byla to Diana  koho o to požádal nejprve. Naše ředitelka následovala po ní.  

V neděli bude následovat debata o tom, co vše je potřeba pořídit a začne se to objednávat.  bude toho poměrně dost. Pobočku budeme zařizovat u našeho budoucího budějovického kolegy v jeho bytě,  kde zcela chybí kancelářský psací stůl, kancelářská židle a nějaká knihovnička. Počítač bude potřeba také nový. Dosavadně používaný notebook již nevyhovuje.   Je hrozně pomalý a operační systém Windows 7 je již zastaralý.  Během pondělí by již mohly dorazit první dodávky s materiálem pro budování pobočky.  To záleží na tom,  které věci bude mít nějaká nejbližší pobočka organizace BATRADIS na skladě.  začneme nábytkem a skončíme elektronikou. 

Sobota přinesla sexuální průzkum ,který však není zcela jednoznačný.  Detaily o takovémto druhů práce se totiž velice špatně zveřejňují.  Můžeme však směle říci že opravdu má náš Budoucí kolega rád vysoké ženy. Alespoň v případě Diany máme jistotu že tomu tak je soudě podle orálního sexu.  Jiné praktiky ať už s Dianou, nebo Pamelou zatím neznáme, protože je teprve sobotní večer. To alespoň platí o době, kdy je psán Tento článek případně, jeho část týkající se soboty. 

 daleko zajímavější pro smysl tohoto článku bude pojednání o tom,   co se začne dít v pondělí. Některé skupiny řemeslníků a našich přátel jsou již kontaktování ohledně spolupráce na budování nové pobočky.  Konkrétně již totiž víme že bude nutné postavit pro našeho nového kolegu počítač a vybavit mu kancelář.  Stejně jako minule, bude stavbou počítače pověřen syn Robina Hronka - Jiří Hronek.  Ten měl v roce 2019 a i během začátku roku 2020 brigádu v Alze, kde má nějaké kamarády  takže by se některé komponenty daly sehnat velice levně,  aniž by se jednalo o zastaralý hardware.  Na tom můžete vidět jak mezi sebou spolupracujeme a můžete se to naučit. Tento způsob jsou práce se neomezuje pouze na nákup elektroniky, ale vůbec i na řemeslné práce, jako jsou třeba práce zednické, malování ,tapetování,  pokládání podlah, budování etážového, nebo ústředního topení appd. Vedle skládání se na financování těchto věcí také naši přátelé osobně přikládají ruku k dílu.  Tak tomu bylo Například při budování pobočky v Jihlavě. 

Během neděle bylo dohodnuto s rodiči Jaroslava Hlaváče že bude bydlet u rodičů. To proto, aby nepřekážel při budování pobočky v jeho bytě. Již během pondělního dopoledne s jeho byt  začal plnit krabicemi.  Dorazil kancelářský stůl a kancelářská knihovnička.  Nyní je potřeba aby to někdo smontoval.  K tomu došlo během pondělního odpoledne včetně přestavby nábytku v jeho bytě. Některé věci se musely postavit na jiné místo, protože je potřeba prostor pro vykonávání testu Branné zdatnosti. Jídelní stůl se například postavil poblíž předělu mezi kuchyňským koutem a pokojem, a postel se postavila podél stěny.  Také skříň na šaty teď stojí vedle budoucího psacího stolu místo postele.  Kancelářské knihovnička se akorát přesně vejde na místo, kde dříve byla skříň na šaty. 

Stavba osobního počítače je již také objednaná.  Dokonce se už na ní začalo pracovat. Můžeme vám tak představit o jakou sestavu se bude jednat:

Schválený rozpočet na kancelářskou počítačovou sestavu umožňuje sestavit počítač s těmito parametry:  počítač Bude sestaven do skříně Fractal design R5 Mini, která umožňuje osadit 2 5 palce mechaniky, nebo disky a dvě 3,5 palcové mechaniky, nebo disky. Horní přední hrana je zkosená a obsahuje zapínací tlačítko, 2 USB3 3.0 a 4 USB 2.0 a 3,5 mm Jack na mikrofon a sluchátka  spolu se zapuštěným tlačítkem reset.  

O napájení se stará 500 watových zdroj od společnosti EVGA s certifikací 850 Gold, základní deska s čipsetem B350 je osazena procesorem Athlon 4 630,  8GB operační paměti RAM,  pro systém a aplikace je zde nvme SSD o kapacitě 512 GB a   pro ukládání dat je zde 1 TB klasický plotnový disk. O chlazení se stará klasický boxovaný chladič,  protože se jedná o sestavu pro kancelářskou práci,  takže není potřeba chladit procesor speciálním chladičem ať už vzduchovým nebo dokonce vodním. Jako operační systém zde poběží Windows 10 profesionál 64bitové konfiguraci.  Dále zde bude předinstalován Microsoft Office 2019 Enterprise,  a obojí je s korporační licencí organizace BATRADIS. 

 Jako monitor bude použit 24palcový LED monitor od společnosti Samsung,   myš a klávesnice je od společnosti Evolveo.  Jak Myš, tak klávesnice mají podsvícení.  To je vzhledem k prezentaci organizace BATRADIS a celkového vizuálního sladění s vlastním počítačem modré. 

 Počítač spolu s multifunkční tiskárnou by měl být dovezen v úterý, případně ve středu.  Na středu, nebo na čtvrtek je naplánováno doladění internetu a místní sítě a v pátek by mělo být vše hotové.  O víkendu se Jaroslav Hlaváč může vrátit do svého bytu a po neděli se pustit do práce.  Přejeme mu hodně štěstí a úspěchů. 

Žádné komentáře:

Okomentovat