úterý 4. srpna 2020

Rychlá tvorba poboček z důvodu evakuace

Možná jste si o nás přečetli, že nejsme z tohoto světa, as že je naše činnost součástí kontaktu dvou civilizací, z nichž ta která stojí za naší organizací je mimozemská a potvrzuje myšlenku že nejsme ver vesmíru sami. Hlavní odměnou za spolupráci a ochotu se učit, přesídlujeme vybrané lidi na jinou planetu za účelem ochrany proti katastrofickým událostem, které Zemi čekají. 
Na tomto videu Robin Hronek přednáší o tom, proč  je třeba rychle zakládat nové pobočky. V případě společnosti PCA Praha je to i na území České republiky několik úspěchů v projektu Robinhelp, kde stačí k přesídlení páru, vytvořeného tímto projektem, aby se naše ošetřovatelka, pracující u nás jako družka nějakého zcela neatraktivního muže za svého druha styděla díky tomu že daný muž  je nižší postavy než ona, nebo se jeho zdravotní postižení projevuje způsobem, který té své družce dělá ostudu.

Nově založené pobočky tak brzy po svém vzniku vlastně zanikají a daní kolegové Robina Hronka si funkci ředitele pobočky užijí jen do chvíle, kdy je žádost o přesídlení vyřízena a určitá skupina domů, nebo jiných druhů bydlení na Edenu 2, který si naše pracovnice vysnila, je připravena k nastěhování se. Zejména v popřípadě rodinných domů a vil se toho staví více najednou, aby vás po ubytování v novém domově nerušil rámus ze stavby dalšího domu v sousedství. To je největší odměna.

Bohužel se však jedná jen o zajímavost, takže to není na webu naší společnosti - http://pcapraha.webnode.cz, kde bychom kromě zájemkyň o práci ošetřovatelek hledali také zdravotně postižené muže na práci pracovníků osobního oddělení, jako je Robin Hronek. Aby vše probíhalo podle všeobecně používaných pravidel společnosti Allied Social Services, má se jednat o muže, kteří třeba vás, nebo vaše blízké obtěžují tím, že chtějí být nošeni na zádech nejlépe nějakou ženou. Stačí se také o takovém jednání dozvědět třeba ze školy, kde takový muž takto obtěžuje spolužáky, nejlépe však spolužačky, což může platit i o kolegyních v práci.

Místo toho, abyste se na takového člověka díky tomuhle zlobili,. video obsahuje pojednání o kurzu na budování poboček. Takový kurz může vypadat asi takto:

Modul 1A - O čem kurz je

V tomto kurzu se naučíte vybudovat novou pobočku pro naší společnost, k čemuž budete potřebovat výše uvedeného muže, kterému opatříte počítač se softwarem na sběr osobních údajů. V případě PC s Windows bude potřeba plná instalace Microsoft Office včetně aplikace MS-Access. Jde to dělat i v tabulkách MS-Excell, kde je jedinou výhodou dálkové otevření databáze, pokud je uložena na cloudu, ale není to bezpečné. Databáze pro MS-Access se vždy stahuje do zařízení, ve kterém se s ní pracuje. Není-li možné z finančních důvodů použít kancelářský balík Microsoftu, lze používat Libre Office včetně aplikace LibreOffice BASE. Počítače běžící na nějakém druhu Linuxu mají obvykle Libre Office již v základu

Toto spolu s multifunkční tiskárnou má být v jeho pokoji, kde by na testování branné zdatnosti žen mělo být dost místa. Nemáme možnost k tomuto účelu kupovat notebooky s dotykovou obrazovkou a stilusem, jako je Lenovo YogaBook, nebo Microsoft Surface kvůli podepisování smluv. 


Modul 1B - Fungování osobního oddělení

Nas výše uvedeném vybavení v nějaké té aplikaci si pracovník osobního oddělení vytváří evidenci osobních údajů žen, které ho zkusily nosit na zádech a později dle toho určuje jaký druh ošetřovatelské práce by daná žena mohla dělat dle kategorií. Vedle řešení softwarového vybavení od Microsoftu, nebo vývojářů bezplatných freewarových alternativ k Microsoft Office lze použít odpovídající řešewní od společnosti Google jakožto součást cloudového úložiště "Disk Google". Pro psaní dokumentů a úředních dopisů lze použít Dokumewnty Google, na tabulky , datasbáze a účetnictví Tabulky Googlew a k vlastní evidenci žen Formuláře Google.

Odpadá tak potřeba s sebou nosit notebook, protože tak lze pracovat i na chytrém telefonu s Androidem, avšak vzhledem k malé obrazovce to není moc efektivní. Zato však lze jako počítač použít tzv. Chromebook. Zdarma máte 15 GB prostoru, z čehož kancelářská práce nemusí zabírat žádné místoí, pokud použijete kancelářské aplikace přímo od Googlu, které běží na webu v prohlížeči internewtu. Jediné co zabírá místo jsou nahrané soubory.

Microsoft má také cloud, který se jmenuje OneDrive, ale zadarmo máte pouze 5 GB prostoru. Na druhou stranu ale získáte někdy i 1 TB prostoru při zakoupení měsíčního paušálu na služby Microsoftu s názvem Microsoft 365 (dříve Office 365) Počínaje verzí Windows 8 a nyní ve Windows 10 se nemusíte i bez paušálu o nic starat, pokud se přihlásíte k počítači účtem Microsoft. I tak je lepščí si založit účet Google, protože jakékoli soubory na OneDrivu vždyy zabírají nějaké místo. Pouřívejte tedy OneDrive jako přechodné úložiště na momentálně rozdělanou práci, kterou chcete mít dostupnou na všech zařízeních současně. Přes OneDrive nesynchronizujte videa a hudbu. Obrázky a fotky raději také ne.

Vlastní cloudová řešení a diskové stanice sice nepodléhají zákonům o ochraně soukromí a pravidlům omezujícím, či zakazujícím veřejně sdílet choulostivý obsah,. avšak taková řešení jsou nákladná na pořízení a i provoz.

Modul 1C -Spolupráce poboček

Než začnete spolupracovat s ostatními pobočkami, je třeba se nejprve seznámit se zákony o ochraně osobních údajů a soukromí. Stačí jen povrchně, abyste věděli co se může a nemůže sdílet a jak se co může sdílet. Na základě těchto poznatků si na svém cloudovém úložišti nastavte sdílení složek s kolegy a do sdílených složek nahrajte, nebo uložte soubory podle toho, na čem s vámi má někdo spolupracopvat a nezapomeňte kolegy upozornit že dokumenty obsahující nějaké osobní údaje se mají používat výhradně uvnitř organizace k předem dohodnutému účelu. V Evropské Unii jde hlavně o GDPR.

Modul 2A - Spolupráce výpomoc a financování

Tato část kurzu je pro přátele, příbuzné a zástupce různých firem, kde se můžete naučit naší činnost všemožně podporovat. Tato část kurzu vás seznámí s tím, jak takové lidi podporovat v činnosti, kterou jsme probírali v Modulu 1. Dozvíte se, jak se na různé věci skládat, koho finančně podporovat tím, že mu dátte občas nějaké peníze, nebo rovnou službu či produkt.

Modul 2B - Spolupráce

Nejen ženy, které by rády spolupracovaly jako ošetřovatelky, ale pro výšku pod 175 cm, nebo pro nezvládnutí testu branné zdatnosti, mohou spolupracovat administrativně, což je v rozdělení do pracovních kategorií kategorie C. Nohou to být i zdravotně postižené ženy a naprosto kdokoli. Technické vybavení as některé pracovní postupy popisuje modul 1B a 1C.

V rámci svých možností se naučíte vše zařizovat a vyjednávat, což Vás nenaučíme, ale jediné co vás naučit můžeme je být ochotní to dělat. Počítač nebo chytrý telefon s přístupem na internet slouží také k vyhledávání informací. Ti z Vás, kdo jsou šikovní ve svém oboru mohou osobně vlastnoručně vypomáhat. Znamená to něco přivézt, odvézt, postavit, smontovat apod.

Modul 2C Financování a sponzorování

Tato část kurzu je pro nejbližší okolo lidí jako je Robin Hronek a jeho nejbližší ve smyslu se naučit skládat se na různé věci k činnosti naší organizace jako je nákup vybavení, rekonstrukce a adaptace, nebo pořádání akcí. Pracovník osobního oddělení, nebo ředitel pobočky shromažďuje  takto získané prostředky. Není-li toho schopen, má projekt Robinhelp také ten význam, že družka  kasždého náborového pracovníka je také jeho sekretářka. 

Větší finanční obnosy mohou poskytovat různé organizace a firmy. V našem kurzu jsou výtáni jejich obchodní zástupci, ředitelé, prezidenti, nebo majitelé. Sponzorování lzte provádět i poskytováním produktů místo peněžních darů, pokud to bude výhodnější. Tato část kurzu není ještě vymyšlena a to ostatní je tu spíše pro zajímavost.


Podstatné je, že organizace BATRADIS včetně nás to tak dělá a díky tomu jsme i v Čechách měli úspěch. Staráme se o fungování nejrůznějších firem a způsoy podnikání v různých oborech lidské činnosti, v čemž nás můžete napodobit, budeme-li schopni výše popsaný kurz realizovat. Jde o to, aby si daní lidé, kteří se o to podnikání starají, udělali čas Vám o své práci přednášet.


Žádné komentáře:

Okomentovat