úterý 18. srpna 2020

Jaká je nejvyšší odměna za spolupráci

Vzpomínáte si ještě na Kovaříkovi z Brna a Roháčovi z Ostravy? Pokud ne, nevadí. Některé slibně se rozvíjející pobočky naší společnosti zanikají, protože některé páry, vytvořené projektem Robinhelp, včetně těch které končí manželstvím,  mají problém ,který jsme zmínili i v minulém článku. Pracovnice plnící funkci družky ne atraktivního muže,  jakým je v Praze Robin Hronek,  nebo kterýkoli jiný muž v páru, kde tento projekt fungoval, se za svého druha daná žena stydí.  stačí k tomu Například že je vyšší než on.  Jak se daný muž chová ,je kapitola sama pro sebe. Důležité Však je že existuje řešení v podobě přesídlení někam, kde tyto problémy nevadí.  tím řešením je žefsný pár bude přesídlen na planetu Eden 2 v galaxy Andromeda. Dá se tomu těžko uvěřit ale je dohledatelné, že naše organizace nepochází z tohoto světa a proto je to možné. V tomto článku se podíváme jak to funguje a seznámíme vás s tím jak někteří přesídlení lidé tam žijí.  Bude se jednat právě o přesídlené manželské páry z Brna a Ostravy. 

 Než se tak ale stane,  Povězme si něco o tom,  jak celý proces probíhá:

Funkce soužití vytvořeného projektem Robin help včetně manželství,  trvá zde na Zemi nějakou dobu,  během které je třeba reprezentovat naši společnost vyučovat ostatní lidi aby si z vás vzali příklad. V případě že s tím máte potíže,  stačí se nám s nimi svěřit včetně představy ideálního bydlení.  Ideální bydlení se staví hromadně aby v případě že už tam budete bydlet jste měli klid.  Stavba je totiž hlučná záležitost a není příjemné když vedle vás se staví další dům.  Tak se nevyhneme tomu, že budou kolem vašeho domu projíždět stavební stroje neboť výstavba dalších domů bude probíhat i během vašeho pobytu na Edenu 2. Nejprve je totiž potřeba postavit nějakou komunikaci ve formě silnice k novým pozemkům.   mimoto je třeba vybudovat inženýrské sítě,   jako je třeba přívod plynu, vody elektřiny a internetu. Na základě přání se vysněné domy postaví na nových pozemcích.  Vlastní připojení domů k vodě, plynu ,a elektřině a internetu tak probíhá po nastěhování se. 

Díky epidemii koronaviru, která proběhla na jaře roku 2020, je po nastěhování se do nového domu nutné setrvat uvnitř po dobu 14 dnů karantény.  Během toho je postaráno o vaše zásobování jídlem a vším co budete potřebovat.  To Vám právě v tomto článku předvedeme na těch novomanželích z Brna a Ostravy.  Jedná se totiž o manželské páry, které mají tento problém a tak byly přesídleny. 

Protože úspěšnost projektu Robinhelp není v České republice stoprocentní,   oba manželské páry bylypřesídleny z Polska,  takže mají kolem sebe polské sousedy.  

Nacházíme tedy novomanžele Kovaříkovi v jakési vilové čtvrti, která se na Edenu 2 nachází v oblasti New Poland nebo-li Nowa Pollska.  karanténa jim už skončila,  takže je bylo možné normálně navštívit.  Možná by bylo zajímavé pojmout to jako rozhovor,  ale ze všeho co nám řekli, jsme akorát pochopili, jak jsou zde šťastní a jak se mají dobře.  podobné To bylo i s tím, když jsme se jich zeptali jak trávili období karantény.   za zmínku stojí akorát to,  že každý den dostávali jídlo,  které si mohli objednat,   nebo na zavolání dostali vše o co si požádali.  Ode dneška si již mohou jít pro všechno osobně a poznat Tak jak to tady vypadá.   velice podobně to bylo i s novomanželi Roháčovými. 

 Z toho můžete vidět, že se opravdu vyplatí s námi spolupracovat.  Můžete totiž získat vysněný dům, i kdyby vypadal jako milionářské sídlo ,zcela zdarma. Takových vil jsme zde totiž po cestě několik viděli již postavených. Asi si někdo přeje bydlet v obrovském milionářském sídle, akorát nevíme, co s tak obrovským domem bude dělat.  Nabízí se možnost založit rodinu , a to i přesto že muž v páru,  vytvořeném projektem Robinhelp, je obvykle naprosto nemožné pro praktický život.  v tomto světě to asi nebude vadit.  

 možnosti nechat se přesídlit,  využil také pár z Plzně.  Tím pádem budeme v Plzni začínat znova od začátku. Plzeňský pár je ještě v karanténě a museli jsme kvůli tomu zajet do oblasti New Germany,   chilli Neue Deutschland.  O přesídlení se totiž postarali kolegové Z německého Batradisu. Ve srovnání s jinými domy, které jsme viděli se tentokrát jednalo o celkem skromně vypadající domek se zahrádkou,   A i když to mělo na zahradě bazén, nebyl by problém podobný domek získat i v České republice.  Rozdíl je pouze v tom že v České republice by takovýto domek stál asi 2 až 3 miliony korun českých.  Díky karanténě rozhovor probíhal přes videotelefon,  ale obsahově byl stejný jako v případě páru z Brna a Ostravy,  Takže to vlastně není nic zajímavého. 

Za zmínku možná stojí rozvíjející se síť silnic a železnice,  Kde v fungujících částech jezdí plně automatické vlaky,   které jsou bez řidiče Akorát s tím nejezdí Plnou rychlostí. To je proto že síť železničních tratí není hotová,   ale maximální odhadovaná rychlost,  která se bude používat, by měla činit 340 až 650 km za hodinu.  Na silnicích již funguje též autobusová doprava,  u které se cítí již hotových silnic používají sice autobusy v řidičem Akorát že jsou elektrické.  Jak vlaky tak autobusy mají solární panely,  velké akumulátory a standardní trolejové napájení.  

Osídlená část planety Eden 2 zatím není tak rozsáhlá, aby bylo potřeba postavit nějaké letiště.   letecká doprava Zatím tedy v plánu chybí.  jediné letiště,  které se na planetě nachází, je Hvězdný přístav v blízkosti hlavního města planety, které se jmenuje Metropolis. 

Při stavbě tohoto města bylo využito spoustu nejmodernějších technologií, včetně těch chytrých.  Metropolis má již funkční podzemní dráhu s automatickými vlakovými soupravami, které jezdí zcela bez řidiče a jsou plně automatizovány. Navíc je to průmyslové centrum.  Spoustu věcí je nejjednodušší vyrábět přímo na místě. Město samo má termonukleární elektrárnu. Výroba elektrické energie jinak zajišťují většinu vodní nebo větrné elektrárny.   zatím to totiž stačí. Potravinářská výroba zatím není zcela Průmyslová, za to je ekologicky čistá. Starají se o ní farmy okolo města a v blízkosti vesnic pro přesídlené. 

 Spojení se světem pomocí telefonu, internetu a televize sestra společnost CTS telecommunications, vystupující zde pod značkou E2Net.  Tato společnost poskytuje telefonní služby pomocí pokrytí obydlené části planety mobilním signálem s možností datových přenosů o rychlosti až 500  megabitů za sekundu.  Pevné připojení k internetu, včetně kabelové televize je zajišťováno rozvodem optických kabelů. Kabelová televize nabízí programy federace planet Albedoru včetně jednoho místního kanálu. Podobně je tomu i s příjmem rozhlasu.  Rozhlasových stanic je  zde více,  avšak Jedná se o místní stanice v hudebním obsahem špatné kvality a krátkého dosahu. 

Pokus se chcete o přesídlování dozvědět co nejvíce informací, můžete si na stránkách programu Earthsave přečíst něco o programu Archa 2 . 

 Je velká škoda, že to v České republice nefunguje stoprocentně, protože by se dala postavit oblast New Bohemia neboli-li nové Čechy.  Šlo by to i bez toho, protože například oblasti New Moravia nebo-li nová Morava, případně New Slovakia v plánu jsou nebo se již staví.  Praha bude bohužel chybět. 

I když civilizace, která toto podniká,  nepoužívá peněžní ekonomiku,  tak aby se to vyplatilo,  je potřeba přesídlit minimálně 500 osob,  protože menší transportní lodě se nepoužívají. Tím jsou myšlený transportní lodě mezi Zemí a lodí Archa 2, což je něco jako obrovský kosmický trajekt. Přistání transportní lodě za účelem přesídlení je totiž potřeba vybudovat tuv. Místo  setkání. Jedná se v podstatě o přistávací plochu, pro jejíž výstavbu je třeba velké ploché rovné místo.  čím může být nějaké Pole nebo rozlehlá louka.  O finanční přínos a zisk se není třeba starat,  protože takto ta civilizace nefunguje, ale jde o vynaložení určité energie, stavebního materiálu a lidské práce. To ale již není vaše starost. 

Vašich starostí je akorát s námi spolupracovat a v případě žen ignorovat nedostatky můžu až už v jejich chování či povaze. Za to vás čeká tato odměna. 

Žádné komentáře:

Okomentovat