středa 12. srpna 2020

Vzhledem k chybě v rozpisu se delegace v Anglii a Švédsku konaly dříve

Pokud nás sledujete na našem webu, jistě víte, že přinášíme zprávy ze světa, kde se konají podobné projekty na kterýcj se podílí i Robin Hronek se svými přáteli jako delegát. Potřebuje to sám pro sebe. Bojužel se stal omyl v datumech u pořádání akce ve velké Británii a Švédsku, ale chybnou informaci jsme opravili, unkiuváme se a příště si díme větší pozor.

V soivislosti s ntím, souhlasí mezera v deledgacích, kterou Robin Hronek hodlá vyplnit návratem ke tvorbě hudby, což se projevilo větší aktivitou nas prezentačních stránkácj a skupinách pro  jeho hudbu na sociálních sítích, kde se obujevují přepisy některých skladebm které Robin Hronek dšělal ve spolupráci s naší komunitou, a které v domácím provedení vytvořil při učení se skládat hudbu v programu Renoise verze 2.8. Některé delegace se budcou muset bez něj obejít. Ty které jsou v rozpisu  jsou všechny ty, kterých se hodlá zúčastnit, ale máme tady pár akcí v zamýšlené a předem zajištěné pauze, kdy  se nejedná vždy o víkendové akce.

V zemích, kde jsme již byli s Robinem Hronkem se konají dakšíá akce v jiných městech, ze kterých jmenume na příklad Mnichoiv a Heidelberg v Německu, Saint Trpoez ve Francii a Amsterodam v Holandsku. ,V případě Nizozemí se s Robinem hronkem chystáme do Utrechtu.

Žádné komentáře:

Okomentovat