neděle 23. srpna 2020

Plán budování pobočky v Jindřichově Hradci

Právě nyní jsme dokončili výstavbu nové pobočky v Českých Budějovicích a zdá se, že to vypadá nadějně. Je sice pravda, že tato pobočka začne fungovat teprve zítra v pondělí 24. 8. 2020, ale uvidíme jak to dopadne. Jak jsme vás již informovali dříve, tak v plánu je kromě budování pobočky v Českých Budějovicích také budování pobočky v Jindřichově Hradci. Do toho se hodláme teprve pustit.

Další služební cestu našeho vedení plánujeme na víkend. to znamená, že by se naše ředitelka se svojí kolegyní vydali do Jindřichova Hradce, aby našli dalšího kolegu Robina Hronka. Dle dostupných materiálů půjde o člověka, který se jmenuje Martin Kropáček, 39 let, 174 cm a 89 kg, který také chce po ženách aby jej nosili na zádech, k čemuž je nejlepší, aby byly urostlé. postupovat by se mělo stejně jako v Českých Budějovicích.

z dostupných materiálů, kterých jsme o tomto člověku dostali by mohlo být zajímavé, že tento muž bydlí stále s rodiči Šárka který od nás očekávají velkou pomoc také v rekonstrukci svého rodinného domku. Konkrétně mají problém s rozvodem elektřiny. Jejich finanční situace není nejlepší, takže je dost velkým problémem sehnat levného elektrikáře. Pokusíme se pomoci.

Díky tomu, že se teprve průzkum situace v Jindřichově Hradci chystá a naše vedení tam teprve pojede Šárka tak se můžeme podívat jak probíhá příprava takového výzkumu:

ohledně toho Martina Kropáčka nám dorazily ještě nějaké materiály, které je před cestou třeba prostudovat. Na jejich základě pak budou probíhat rozhovory a sexuální průzkum. vlastní budování pobočky pak bude probíhat v podobným způsobem, jako tomu bylo v Českých Budějovicích a předtím i jinde.

Co se týká Českých Budějovic, budeme tamní vývoj pobočky sledovat, abychom věděli, kdy se tam budeme moci pokusit o projekt Robinhelp.

V okamžiku psaní tohoto článku, probíhá studium dokumentů o našem budoucím kolegovi v Jindřichově Hradci Jak jsme vám již sdělili, jedná se o Martina Kropáčka. Martin Kropáček trpí lehkou formou Aspergerova syndromu a stále bydlí s rodiči. jeho matka prodělala lehkou mozkovou příhodu co se projevuje tím že špatně chodí. Doma se pohybuje dobře, ale na delší procházku si musí vzít berle. jeho otec je na tom dobře, až na to že vidí pouze na jedno oko, a na levé ruce mu chybí dva prsty tím pádem musí Martin svým rodičům trošku se vším pomáhat. Proto nebydlí sám.

Kromě toho Aspergerova syndromu, chce Martin po ženách, aby jej nosily na zádech a proto by měly být urostlé, aby to zvládl. To je důvod k tomu, abychom to tam zkusili. 

Co se týká jeho budoucí práce pracovníka osobního oddělení pro něco na způsob PCA Praha, prý něco takového zkouší sám teďka proto také máme v materiálech které jsme dostali od jeho rodičů několik stížnosti právě na toto chování. Na rozdíl od jeho kolegy v Českých Budějovicích, který se v pondělí pustil do práce už má Martin nějaké záznamy předem. Prý jde většinou o ženy a dívky s jeho příbuzenstva. Alespoň má něco dopředu. V pátek tam naše vedení pojede, a prozkoumá celou situaci osobně tím myslíme naši ředitelku pPanelu a její kolegyni Dianu.

některé věci již připravujeme předem Šárka protože jak jsme výše uvedli, jejich domek má špatnou elektroinstalaci Šárka a tak bude nejjednodušší celou rodinu ubytovat někde jinde, aby byl domek prázdný a bylo možné jednoduše udělat elektroinstalaci novou. Už byl kontaktován náš elektrikář pan Jiří Wiesner, se kterými jsme se už dohodli a stačí si pouze tuto práci objednat. sám mám totiž doporučil, že nejjednodušší oprava bude kompletní výměna.

v souladu s tímto řešením přemýšlíme o tom, kam bychom rodinu Kropáčkovi poslali na dovolenou. Pokud si ještě vzpomínáte na budování pobočky v Ústí nad Labem Šárka tak tamější pár byl na dovolené v Chorvatsku, ale vzhledem k situaci ohledně koronaviru nevyšla tehdy dovolená v Itálii co se týká Itálie, tak by to nyní vyjít mohlo. Aby se nám to vyplatilo, pozveme více párů, které jsme vytvořili projektem Robinhelp na dovolenou do Itálie konkrétně by se jednalo o dovolenou v Bibione máme tam totiž kolegy kteří provozují jakýsi penzion, který by se dal k tomuto účelu použít. Už jsme tam jednou byli.

Žádné komentáře:

Okomentovat