pondělí 2. listopadu 2020

Další přesídlení 2 - Poznávání okolí

Co se týká popisu přesídlení jedné referenční rodiny ve smyslu manželského páru je jsme vám přinesli v článku o dalším přesídlení. Popsali jsme si průběh přesídlení a průběh karantény z toho důvodu, že na zemi řádí 2. Vlna pandemie, nebo epidemie koronaviru, díky čemuž se jedná o jediné lidi čaker které bylo možno přesídlit. Nyní už to není možné teďka

Dneska máme 2. Listopadu 2020 pozemského času, kdy manželé Horákovi vyrážejí na poznávání svého okolí. dnešní program bude obsahovat prohlídku hlavního a jediného města na planetě Eden 2, které se jmenuje Metropolis. Aby bylo možné poznat vše, co je tady zajímavého, jeli do města podobným způsobem, jakým přijeli do svého nového domova, akorát že už sebou neměli žádná větší zavazadla a šly jenom tak.

Metropolis je moderní velkoměsto, které zatím není příliš rozsáhlé díky tomu, že se dává pozor na okolní přírodu, což se projevuje tím, že většinu města tvoří výškové budovy a mrakodrapy a však mezi nimi je hodně zeleně včetně stromů v předělu mezi jednotlivými silnicemi tvořící ulice. Ing se zde opravdu vyřádili zejména pokud jde o moderní technologie, protože se jedná mimo jiné také o chytré město. Před obědem je na programu prohlídka města, které není zajímavé Díky památkám, ale tím co se kde nachází. zajímavá je budova radnice, která obsahuje kanceláře veškerých potřebných úřadu a na střeše má otáčivou vyhlídkovou restauraci Šárka kam jsou manželé Horákovi pozvání na oběd během toho si mohou celé město a část přilehlých vilových čtvrtí domku pro přes jídlem c ze země prohlédnout z výšky
 Vedle toho je budova místní televize a rozhlasu a naproti pak budova poskytovatelé telekomunikačních služeb, což je společnost s názvem E2net. 

Dokonce je zde i muzeum, které teprve vzniká, protože toto místo zatím nemá žádnou historii. tím pádem prohlídka muzea nebude nijak Dlouhá, protože obsahuje pouze několik exponátů které ukazují, jak byla tato planeta připravena pro budoucí pozemské obyvatele, přednáška o osídlování a výstavbě domů pro přes jídlem c s průzkumem, který sloužil k tomu aby se zjistilo kde se pohybují místní obyvatelé kvůli tomu, aby se nestavělo tam kde mají svá loviště a teritoria pro bydlení a vlastní život. I to je zde předvedeno formu exponátů, jako jsou fotky, některé předměty běžného života domorodců, nebo stavitelů, včetně několika modelů, které situaci znázorňují.

Do tohoto města nyní zajedou dost často, protože se zde nachází zatím jedno velké multikino, které je součástí něčeho, co bychom mohli označit jako obchodní a zábavní centrum, jedno divadlo a také 1 opera. Některé věci jsou stále ve výstavbě, takže dost často po cestě do města A na různá zajímavá místa budou Horákovi vidět nedostavěné domy ohraničené Ohradou a zabalené do plachet, aby se neušpinil okolí, nebo aby někomu nespadlo něco na hlavu a tak podobně.

Vyzkoušet si mohou plně automatickou podzemní dráhu i nadzemní, nehledě na to že i zatím jedna Železniční linka je také s automatická. To ale zatím později.

Dne 3. 11. 2020 pozemského času proběhl druhý den poznávacího programu. Na programu byla prohlídka města ve smyslu poznávání okolí a míst, kde bydlí další přesídlení lidé. Oběd byl v místě které je určené pro přesídlené lidi z Číny, takže to tam vypadalo jako v Číně, kde proběhl oběd v jedné samozřejmě čínské restauraci. Tím pádem bylo velice zajímavé jídlo. Večeře bude opět v té vyhlídkové restauraci hlavní budovy města A po ní bude návštěva zatím jediného multikina.

manželé Horákovi tak v poznali automatickou městskou hromadnou dopravu, která je zatím zářivě čistá, což může být způsobeno hlavně tím že je všechno zcela nové. Záleží na tom, jak se tam kdo bude chovat podle čehož to možná časem nebude vypadat tak hezky, jako teď, ale tím si zatím nebudeme kazit radost.

Totéž platí IO železnici, která zatím není dost dlouhá na to, aby se na dočasně zatím jediné Železniční lince dala využít plná rychlost, ale takhle nějak vypadal druhý den poznávání planety a den 2 hodně věcí se zatím staví, takže krásu nově postaveného velkoměsta, nebo vilových čtvrtí kazily rozestavěné zaplachtovaný budovy obehnané Ohradou, aby se někomu něco nestalo. Totéž platí IO různých výkopech a podobných věcech teďka

Na zítra je v plánu návštěva zatím jediného zábavního parku, který zatím není příliš rozsáhlý, ale většina věcí už tam funguje.

Dneska máme 4.11. 2020 pozemského času, kdy je na programu poznávání okolí .Návštěva zatím jediného zábavního parku Horákovi jsi doma dali snídani a vyrazili na nádraží, kde se setkali se svým průvodcem, což byl ten člověk, s kterým přijeli do svého nového domova. Do toho zábavního parku jeli vlakem, přičemž si prohlíželi okolní krajinu. To je možné Díky tomu, že zdejší zatím jediná větší Železniční linka zatím není dost dlouhá na to Šárka aby šlo použít maximální rychlost, takže bylo možné občas zahlédnout i to, jak se některé ty domy pro přes jídlem se staví.

Na tom, jak probíhá výstavba není zase tak moc nic zajímavého, protože to v podstatě probíhá známým způsobem až na to, že většina stavebních strojů nemá lidskou obsluhu. Jedná se v podstatě o boty, kteří vypadají jako stavební stroje, nebo jsou z větší části anatomicky konstruovány tak, aby mohli vykonávat příslušnou práci. pokud není možné kvůli místu použít někde jeřáb, používá se buď to jeden a nebo několik dnů, kteří přinesou některý stavební díl. Drony většinou vozí bazén, který zapouští do připravené díry

Vlastní zábavní park Šárka který je na této planetě již z větší části postavený, také není obzvlášť zajímavý, protože většina atrakcí je známá i pro vás. Zatím je zde k dispozici jedna veliká horská dráha, jedno velikánské ruské kolo 2 věže Šárka které slouží k vyvolání pocitu volného pádu, z nichž jedna vyjede pomalu nahoru a rychle sjede dolů a druhá navíc ještě skáče. Ostatní atrakce jsou celkem běžné. To je program Asi tak na celý den Šárka i když ne úplně, protože některé části parku se dostavují. To co už je hotové dá projít asi tak za většinu dne, takže večeřet už budou Horákovi doma.

5.11.2020 pozemského času jedna, kdy byli Horákovi na exkurzi několika firmách a přípravných potravin a jídla. Nastává totiž pomalu čas, kdy začíná být potřeba, aby se pro ně našlo nějaké uplatnění. K tomu je potřeba zjistit, co je nejvíc zajímá a díky tomu se zjistilo, jakou práci by mohli dělat a tím se zde nějak uplatnit. Zajímavé to moc nebylo, akorát že se vše pěstuje z větší části ekologicky. Neliší se to tím pádem zvlášť od toho, jak některé farmy fungují i na planetě Zemi. jediné, v čem je rozdíl je větší automatizace, což se projevuje například tím že takové věci jako jsou zemědělské stroje, jakými jsou například traktory, kombajny, nebo secí stroje, tři multifunkční zemědělské stroje, které umí současně například orat Seat případně ještě k tomu i hnojit, všechny jezdí sami bez řidiče v kabině. Některé formy vyrábí zemědělské výrobky pro hlavní město, nebo si to jejich pracovníci vyrábí pro sebe a pro okolní osady pro přesídlence.

totéž platí IO zákulisí některých restaurací a obchodu konkrétně to byla ta, která jim po dobu karantény dodávala jídlo, protože navíc tam mají ceduli, že přijmou nějakou pracovní sílu. Tato část města se stále rozrůstá a i když se další přesídlenci nemohu Díky uvržení země do karantény objevovat, chodí jsem stále více a více lidí, a to jak do restaurace, tak do obchodu.

Ono se totiž zatím na planetě Eden 2 toho nedá moc dělat, protože je všechno ve výstavbě. Navíc většina lidí, kteří žijí na planetě zemi a spolupracují například se společností Allied Social Services a jejími akvizicemi, za což jsou odměněni tím, že jsou jsem přesídleni, většinou si vypni vilu, nebo rodinný dům Na venkově, takže většina zastavby je víceméně vesnická. Vzniká tak rozsáhlé pohodové městečko, připomínající vesnici, které se ozvu 100., Nebo vznikají taková města v místech, o kterých víme, že se tam nevyskytuje původní domorodé obyvatelstvo této planety. Tím jsou myšlený kmeny Šárka které žijí velice primitivně Šárka živí se většinou lovem a pokládají nás za své bohy. Pokud jsme ochotni přijmout teorie o vzniku náboženství Ericha van den a Šárka mohla takhle třeba vzniknout i Bible a jak židovské, tak křesťanské náboženství. To zde uvádíme ovšem pouze jako zajímavost. ne rozdíl od evropských kolonistů například amerického kontinentu, nechceme postupovat stejným způsobem jako oni, pokud jde o to, jakým způsobem se chovali k původním obyvatelům, kteří jsou známí jakožto indiáni.

V pátek 6. 11. 2020 pozemského času mají manželé Horákovi na programu vyhlídkový okružní let nad současně zabydlenou částí planety Eden 2 jedná se o oblast okolo hlavního města a oblasti přidělené přesídlení párům a osobám z různých zemí z planety Země. Tato zabydlená oblast zabírá asi tak stejnou plochu jako Evropa na zemi, protože je nutné dávat pozor, aby se nevstoupil na území, kde mají loviště a svoje vesnice původní domorodí obyvatelé této planety. Na základě jejich pozorování s námi zabydlená část rozrůstá takovým způsobem, aby jim to nevadilo.

Některé oblasti mají vlastní víceméně hlavní města která jsou ale podřízena pod Metropolis. Takové hlavní město má třeba oblast určená pro čínu, která se díky tomu nazývá new China a protože se na zemi a hlavní město Číny jmenuje Peking, tak tady je to new Peking. Podobná věc platí i pro nové Japonsko, a co se jmenuje Newton a tam je hlavní a největší město new Tokio narozdíl od pozemského Japonska se jedná také pouze o jedno veliké město.

Pokud se kromě metropoli staví další velká města, obsahují nejvíce výškových budov, aby se plošně ušetřilo co nejvíce místa na to jsou právě největšími odborníky přesídlení Japonci a Číňany, kde se však jedná většinou o japonce, kteří právě jsou zvyklí takto stavět a projektovat výškové budovy, zejména díky tomu, že je potřeba zabrat co nejméně místa a navíc to postavit tak, aby to odolávalo zemětřesením. To tady naštěstí moc nehrozí, ale je možné že takto postavené budovy budou odolné i proti tomuto živlu.

Všechny tyto oblasti postupně propojí vysokorychlostní železnice, z čehož už jedna terasa funguje a stále se dostavuje.

Po vyhlídkovém okružním letu speciálním dronem následoval o něco opožděně jší oběd, takže bude manželům horákový stačit menší večeře a další program bude následovat další den. Na ten jsou naplánovány ještě další exkurze včetně hledání práce pro manželé Horákovi, což už pro účel tohoto článku, jak jim je motivace ke spolupráci popisem toho, jak to vypadá po přesídlení asi tak stačit.

nic moc zajímavého se totiž pro naše účely už nic moc nebude, takže toho klidně můžeme nechat.


Žádné komentáře:

Okomentovat