středa 11. listopadu 2020

Program české delegace na mezinárodní konferenci Allied Social Services 2020 ve Stockholmu

V neděli se chystám odcestovat na letošní mezinárodní konferenci ve Stockholmu, která je Díky epidemii koronaviru poněkud chaotická. To proto, aby v přednáškovém sále bylo dostatečně málo lidí na to, aby šlo zejména v jídelně dodržovat bezpečnostní rozestupy v případech, kdy není možné chránit sebe a své okolí pomocí roušky, zakrývající nos a ústa. Rádi bychom vás seznámili s programem české delegace společnosti PCA Praha:

Program začíná 16.11.2020 a po úvodním uvítacím proslovu generální ředitelky společnosti Allied Social Services pro Švédsko a Evropu - Astrid Holmenstrom Zahájí český program generální ředitelka společnosti PCA Praha - Pamela Jannis. 

Poník postupně přednesou své přednášky a referáty všichni členové delegace včetně Robina Hronka, ale program bude zatím na všeobecné téma fungování společnosti a o projektu Robinhelp se bude hovořit pouze všeobecně a okrajově.

Uvedený projekt bude na programu až v úterý 17.11.2020 to kdy má přednášku Robin Hronek v rámci sympozia o projektu Robinhelp a řešení jeho nezdaru v Praze.

18. listopad bude věnován technickým věcem a potom po zbytek celého našeho pobytu ve Stockholmu bude věnován poradě s ostatními kolegy ze zahraničí, což bude probíhat z větší části jako videokonference.

V pátek a v sobotu budou večer kulturní programy ve formě koncertu Robina Hronka a Marie Smauulové.

V neděli návrat domů do Prahy.

Poté budeme pracovat na znovuzprovoznění nové pobočky v Jihlavě a pokračovat v charitativní výpomoci v podobě rozdávání ochranných prostředku proti šíření epidemie koronaviru, výrobě roušek a řešení dalších věcí.

Žádné komentáře:

Okomentovat