úterý 17. listopadu 2020

Shrnutí pondělního programu a úterního dopoledne na mezinárodní konferenci ve Stockholmu 2020

Včera bylo pondělí, kdy byl zahájen český program mezinárodní konference Allied Social Services ve Stockholmu, který má na starosti delegace ze společnosti PCA Praha. Na programu po uvítání byly prezentovány všeobecné výsledky a informace o činnosti této společnosti, kdy byly prezentovány výsledky v současné činnosti, ovlivněné epidemii koronaviru to se projevuje tím, že byly prezentovány výsledky a statistiky rozdávání ochranných prostředků, výpomoc při rozvozu nákupu, výrobě roušek a výpomoc v distribuci dezinfekce na ruce a dalších ochranných prostředků.

Odpoledne se pak probírali výsledky ostatních kolegů na území České republiky Šárka kdy byly prezentovány výsledky o zakládání dalších poboček včetně pobočky v Jihlavě, Jindřichově Hradci, Českých Budějovicích a činnost na Moravě. probíraly se i možnosti nutnosti přesídlení některých páru, které byly vytvořeny projektem Robinhelp v České republice, což komplikuje epidemie koronaviru zejména díky uvržení planety Země do karantény ze strany vlády našeho domovského světa.

Uvedený projekt začal konkrétněji probírat během dnešního dopoledne, kdy klíčovou přednášku ohledně vlastního osobního života přednese odpoledne Robin Hronek. Její přepis vám v mírně upravené podobě přineseme na tomto blogů, kdy uvedenou úpravou bude vypuštění některých věcí, které by mohly zejména příbuzným a nejbližším přátelům Robina Hronka nějakým způsobem vadit a způsobit mu tak nějaké potíže.

Současně byly probrány i okolnosti ohledně financování tohoto projektu, které budeme uplatňovat jakmile se vrátíme do Prahy. prostřednictvím videokonference je jsme se poradili s našimi zahraničními kolegy kteří s námi z bezpečnostních důvodů nemohli fyzicky být v místě konání letošní konference, a poskytli nám spoustu zajímavých nápadů.

Žádné komentáře:

Okomentovat