neděle 11. května 2014

Rozhovor s polskou delegací

V těchto dnech hostí divize +Robinhelp ukázkový pár s Polska na důkaz toho, že něco jako Robinhwelp funguje i tam, takže by to mělo fungovat i u nás. Jedná se o Voiczecha Tomczaka a Kristinu Polanskou z Katovic. Během páteční večeře před diskotékou jsme se zeptali na pár věcí, z nichž takové ty zdvořilostní dotazy v tomto článku vynecháme, a budeme se soustředit na věci, které dokáží že to funguje:

Hlavně jsme se zeptali Kristiny Polanské, co jí vedlo k tomu, zkusit něcon takového, na což nám odpověděla že  chtěla zkusit něco nového, zábavného a neobvyklého.

Obou jsme se zheptali hlavně na motivační program, jako jeb třeba získání počítače, nebo mobilního telefonu za takto vytvožený pár, kde uvcedené věci získáb tab žena, která to zkouší. V případě Kristiny Polanské to bylo získání bytu zadarmo, jen za to, že je družkou zde přítomného Voiczecha Tomczaka. V době akce, které se zúčastnil i +Robin Hronek  se chtěla odstěhovat od rodičů a neměšla kam. Jelikož to vyhrála, tak dostala byt, kder tedy bydlí společně s Voiczechem Tomczakem, ale je to zadarmo, tak proč to nevzít.

Stálo tedy za to dělat neobvyklé věci, které si i Robin Hronek vyzkoušel. Takže se při tanci s Kristinou Polanskou opět oed ní nechal vzít na koně, avšak orální sex nebyl, perotože  už má tady Voiczecha, takže neví jestli by to bylo správné, nebo-li do slova něco jako: czego on powida na to.

Počítač, telefon a autro se tam prý dává také, ale prý by bylo lepší se na to zeptat pana kolegy Przemislawa Priwollského, který bohužel nepřijel, ale kdyžtak by mohl napsat. Jinak se prý máme podívat na asservices.batradis.pl .

Dále jsme se ptali, jak se toto rozmáhá v Polsku, nacož nám oba řekli že dobře.

V sobotu byl odpočinkový den po diskotéce, akorát se  odpoledne nabštívilo ředitelství projerktu +Robinhelp . V neděli je návštěva osobního oddělení +PCA Praha , což je u Robina Hronka doma. Ředitelství Robinhelpu je u Marie Smaulové doma.

Před sebou máme Jesenici, Roztoky u Prahy a Černý vrch, což jsou pracoviště datových center, kde běží Robinhelp a celá administrativa PCA Praha.Vývojáře jsme už některé navštívit stačili a na Úterý máme na programu ředitelství marketingu na Barrandově v bytě Rebeky Dacvisové a Trish Huntsonové. Takže je to kombinace ředitelství marketingu a vývojářsdké pracoviště se zaměřením na systémovou analýzu.

Ve čtvrtek brzy ráno naši hosté odjíždí domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat