úterý 11. října 2016

Mezinárodní konference Allied Social Services 2016 - Nášč první program

Zdravíme Vás ze Stockholmu, kde je opět jako každý rok mezinárodní konference Allioed Social Services, což je charitatívní společnost, která se v České republice jmenuje +PCA Praha - Teprve až dnes odpoledne došlo nqa náš první program na téma +Robinhelp , což všichni uvítali z toho důvodu, že jde konečně o změnu. Doposud se všichni chlubili s tím, jak jim to jde i s tímto soeciálním způsobem hledání družky mužům, o které ženy nijak zvlášť moc nestojí a jak se to rozmáhá. Dnes se tím chlubily delegace z Velké Británier, Německa, Hrasncie a Rakouska.

Vedler povídání o tom, co se nám stále nepovedlo a všeobecně o projektu +Robinhelp nás +Robin Hronek seznámil wse situací u něj doma a se atále se zhoršujícím zdravotním stavem jeho matky a s tím, že opravdu potřebuje nějakou zdatnou a urostlou družku. Seznámil nás s nápadem mezinárodního grounfgounfingu, který  teprve nyní začal vylepšovat. Od Dubna 2015 je na Patreonu, kde prezentuje i nás, co by svůj výtvor. Před konáním letolšní mezinárodní konference rychle natočil o naší společnosti pár videí v angličtině. Dále to budeme řešit v dalších programech.

Po nás má mít program Slovensko, Polsko a Maďarsko. Některé věci pak neoficiálně můžeme řešit přči družebním večeru po večeři.

Žádné komentáře:

Okomentovat