středa 19. března 2014

Dánaská delegace v Praze

Dnes 19.5. 2014 v 15:20 přistálo na letišti Václava Havla (dříve Ruzyňském letišti) letadlo z dánské Kodaně. divize +Robinhelp  společnosti +PCA Praha  přivítala v praze 2 páry z Dánska, které jsou zajímavé tím, že oba vznikli podobným projektem, jako je +Robinhelp  . Tím, že přijeli chtějí předvést hlavně české ženské populaci, že to funguje.

Z Kodaně vítáme pár, se kterým se setkal osobně i +Robin Hronek , který tvoří Artur Bergstermann a Andrea Morganson.  Mezi tím se dělaly další pokusy, na kterých se uvedený pár podílel, a jako vásledek jejich práce nám z nedalekého Gyngermose další pár, který tvoří Kurt Stevansen a Helena Ivarsen.

V okamžiku psaní této zprávy se oba páry ubytovávají u členů divize +Robinhelp  a vzhledem ke špatným zkušenostem s nezřízenou konzumací alkoholických nápojů našimi dánskými kolegy a následného chování našich dánských kolegů učinila organizace +BATRADIS  opatčení, že se bude podávat jakýkoli alkohol výhradně na slavnostní uvítací recepci spojenou s večeří, nebo diskotékou a i tak půjde pouze o pivo, víno, nebo maximálně Šampaňské.  Kořalka se dánům nalévat nebude. Důvodem je zkušenost z mezinárodní konference organizace +BATRADIS  , kdy jeden jejich delegát pil všechno možné a  svůj referát přednášel ve velice silně podnapilém stavu. Dopadlo to dost špatně.

Doufáme, že Vám budeme moci přinést nějaké rozhovory, abyste se poučili.

Žádné komentáře:

Okomentovat