středa 12. března 2014

Druhý rozhovor s holandskou návštěvou

Minule jsme rozhovor nedokončili, a tak Vám chceme předložit jeho druhou část. Jde o to, že se August wan Delfermann a Katrin wan Baastenberg vrací domů do nizozemského Utrechtu už v pátek a ne až v sobotu, takže jsme museli upravit program podle toho. Návštěva čeditelství společnosti +PCA Praha , což bylo původně ředitwelství budoucí české pobočky Allied Social Services na Černém mostě se přesouvá z pátku na čtvrtek, a odpoledne potom bude následovat návštěva Matějské poutě na pražském Holešovickém výstavišti. Přesouvá se také slavnostní rozlučková večeře s diskotékou. Odpadá návštěva odděšlení marketingu u Rebeky Davisové na sídlišti Barrandov, protože se nám časově nikam nevejde. Domluvili jsme ale videokonferenci v naší síti jakmile dorazí domů asi na neděli, nebo na pondělí, což by šlo spojit s naší obvyklou pracovní poradou.

Otázky, které jsme minule vymnechali se tákali na příklad toho, jestli se neplánují vzít a eventuálněš založit rodinu. August odpověděl že svatbu neplánuje a rodinu možná někdy ano. Katrin na to odpověděla tak, že svatba by někdy být mohla, ale rodina asi ne, protože jí někdy August sám připadá jako dítě.

Co vzkazují nejen nám, ale i všem čechům a hlavně Češkám, byl pozdrav, který jsme na našich sociálních sítích zveřejnili v originále s českým překladem. Jestli by nám něco neporadili, jsme se jich zeptali během cesty po pracovištích a místech, která jsme jim chtěli ukázat. Nic konkrétního nám neřekli, ale napíšou nám.

Bylo rto pro nás docela púřínosné a doufáme, že Vím to pomůže pochiopit skutečnost, že na tom nic divného není. Nechíme se přerkvapit, co si pro nás vymyslí a těšíme se na další podobné návštěvy.

Žádné komentáře:

Okomentovat